Dart og Dartregler – Lær om dartspillet

Alt om dart

Dart er et sjovt spil for både små og store, unge og gamle. Det er nemt og hurtigt at komme i gang med at spille dart. Det eneste du behøver er en dartskive og nogle dartpile (darts), og så selvfølgelig en væg hvorpå du kan opsætte din dartskive. I denne guide for dart spil vil du kunne finde reglerne til de mest populære dartspil. Vi vil også give dig vores bedste råd og tips til dartpile, flights, dartskiver, og hjælpe dig med at finde de bedste steder på nettet at købe billigt dart udstyr.
Continue reading “Dart og Dartregler – Lær om dartspillet”

Støbning af tinsoldater – Lær at støbe figurer i tin.

At støbe i tin er en sjov og udfordrende hobby for både børn og vokse. Det er i dag muligt at støbe meget detaljerede tinsoldater og tinfigurer ved at bruge tin legeringer med et lavt smeltepunkt.
Det er en spændende proces at støbe detaljerede tinsoldater. Det kræver både tålmodig og præcision for at resultatet bliver en perfekt støbt tinsoldat uden støbefejl.
I denne artikel vil jeg prøver at komme med nogle forslag og råd til hvordan du opnår det bedste resultater når du støber tinsoldater, skakbrikker, smykker eller hvad du nu ønsker at støbe i tin.
Continue reading “Støbning af tinsoldater – Lær at støbe figurer i tin.”