5 søde og billige bamser til børn

Du kan nok godt huske det, fra da du selv engang var en lille knægt eller en lille pige – ens bamse udgjorde en stor del, af ens barndom. Det var i perioder ens bedste ven, der skulle med overalt, uanset hvad destinationen lød på. Og det var absolut ikke fordi, at man kun havde det ene stykke legetøj – tværtimod. Der er bare noget ved at tøjdyr, som der gør at børn bliver ekstra glad for deres bamse, sammenlignet med resten af deres legetøj. Både piger og drenge er vilde med søde tøjdyr og seje bamser, da der findes et stort udvalg af forskellige bamser, så børn kan få deres perfekte ven, uanset hvilket dyr der er deres yndlings.

Continue reading “5 søde og billige bamser til børn”

Babylegetøj – find og køb billigt babylegetøj på udsalg online

babylegetøj

Se udvalg af motorik udviklende babylegetøj her
 
Se udvalg af sanse stimulerende babylegetøj her

Babylegetøj kategorien består af mange forskellige typer af produkter, med den fælles nævner at de alle er til helt unge børn. Legetøjet der er målrettet det helt unge segment skal gerne være 100% sikkert at lege med -det vil sige gerne blødt legetøj, som er svært at komme til skade på igennem leg og brug af legetøjet.

Continue reading “Babylegetøj – find og køb billigt babylegetøj på udsalg online”

Legetæpper – find og køb billige legetæpper på tilbud online

Legetæpper

->> Se udvalg af legetæpper her << –
Et legetæppe er en god investering og et godt køb til ens barn. Det giver barnet mulighed for at bevæge sig, lege og sprede sig på gulvet, uden at det kommer i direkte kontakt med den hårde overflade. Det giver også børnene mulighed for at lave selvstændig leg på gulvet, da at de ved at have et legetæppe føler at de har deres eget sted og deres egen lille base, hvorfra de selv kan styre legen og de aktiviteter der foregår.

Continue reading “Legetæpper – find og køb billige legetæpper på tilbud online”

Byggeklodser – find og køb billige byggeklodser på tilbud online

byggeklodser med farver

->> Se udvalg af byggeklodser her <<-
Byggeklodser er en klassisk del af det moderne børneværelse. Børnene elsker dem og de får stor glæde ud af at lege med dem til at lege med, både alene og sammen med deres søskende eller andre venner fra skolen eller børnehaven. Mange forældre synes at de er klodsede at have liggende på børneværelset, men mange eksperter har vurderet byggeklodser som værende en sund og rationel lege vane for børnene.

Continue reading “Byggeklodser – find og køb billige byggeklodser på tilbud online”

Dukkehus – find og køb billigt dukkehus på tilbud online

dukkehus

->> Se udvalg af dukkehuse her <<-
Et dukkehus er et klassisk stykke legetøj, i ethvert pigeværelse. Det er hyggeligt at lege med og det er ofte omdrejningspunktet når ens pige leger med andre piger på samme alder, og derfor er det også blevet et af de mest populære stykker legetøj til de små piger. Et dukkehus er dog ikke blevet populært for nyligt – faktisk er det nok et af de ældste stykker legetøj, som piger har brugt til at lege med i årtier, hvis ikke i flere generationer.

Continue reading “Dukkehus – find og køb billigt dukkehus på tilbud online”

Gåbil – oversigt over gåbiler

Gåbil grøn coupe
En gåbil er et godt og sundt legetøj til dit barn. Det giver dit barn rigt mulighed for at bevæge sig og være aktivt, imens det leger. Det er også en klassiker der har eksisteret i generationer, på grund af at det er et simpelt og utroligt populært legetøj blandt børn. En gåbil er derfor en god investering, hvis man gerne vil have et barn der bevæger sig når det leger.

Men der findes mange forskellige typer og det kan være svært at navigere rundt i mellem gode og dårlige køb, da prisen varierer meget alt afhængig af hvilken type gåbil du ønsker at købe. For at gøre det nemt for dig at danne dig et overblik, har vi udarbejdet en oversigt over de gåbiler der kan købes i Danmark.

Continue reading “Gåbil – oversigt over gåbiler”