Ammepude – alt du bør vide om ammepuder.

Som nybagt mor er en ammepude et af de vigtigste redskaber, for at kunne etablere en succesfuld amning. Amningen bør være en nærværende og afslappende oplevelse, en dejlig stund mellem mor og barn. At amme er dog en følsom proces, der påvirkes af både dit og barnets humør. Er du stresset, ked af det eller har ondt, kan det påvirke både nedløbsrefleks og mælkemængde. Er dit barn ikke tilfreds med mælkemængden, kan det blive en frustrerende proces at amme. Så vil barnet typisk græde og slippe brystet. Ømme bryster og brystbetændelse kan også opstå, hvis ammepuden ikke er optimal.  Husk, at når du slapper af, slapper dit barn af. Derfor skal din ammepude bare fungere- den skal ikke være en faktor, der kan ødelægge en ellers hyggelig stund mellem mor og barn Continue reading “Ammepude – alt du bør vide om ammepuder.”

Bæresele – find og køb billig bæresele på tilbud online

bæresele

Se udvalg af bæreseler her 

En bæresele er et fantastisk redskab, når man skal på tur med den lille guldklump. Det gør det nemt og behageligt at have barnet med, og det er en god, praktisk og ergonomisk måde at bære barnet, samtidig med at det givet barnet en stor tryghed at være tæt indtil moderen eller faderen hele tiden. Derudover kan det mange gange også være lettere at komme omkring med barnet i en bæresele. Du behøver ikke tænke på om der er dårlig terræn, mange trapper, eller andre former for forhindringer der kan være vanskelige at færdes i med en stor barnevogn eller klapvogn.

Der findes mange gode steder, hvor man kan købe gode bæreseler til børn. Og der findes faktisk også steder, hvor man kan købe nogle i særdeles god kvalitet, til en pris, der er markant lavere end de andre. Den type webshops er gode at handle i, da at der er mange penge at spare.

Continue reading “Bæresele – find og køb billig bæresele på tilbud online”

Barnevogn – lær mere om barnevogne

Barnevognen er en af de vigtigste investeringer når skal gøre dig som nybagt forælder. Barnevognen bruges flere gange dagligt i 2-3 år. Derfor er det en god ide ikke at spare når det kommer til valg af barnevogn. Når du skal vælge barnevogn er det vigtigt at prøve nogle forskellige, for at finde ud ad hvilken model du synes kører bedst, har nemmest ved at skille ad og samle igen. Udseende og farve på vognen er det mindst vigtige. Det er muligt at finde en okay barnevogn for 2000-3000,- som barnet sikkert vil sove lige så godt og trygt i som en fin kvalitetsvogn til 7000-10000,-, men kvaliteten og holdbarheden er bare ikke lige så god ved de billige, og i og med at der er et meget stort slid på barnevognen, er vores anbefaling at vælge en vogn fra et af de anerkendte mærker, som f.eks. Emmaljunga eller Odder.

Continue reading “Barnevogn – lær mere om barnevogne”

Puslepuder – find og køb billige puslepuder på tilbud online

Puslepuder

->> Se udvalg af puslepuder her <<-
Puslepuder er et praktisk redskab og et must have når man har en baby, eller venter en lille ny. Men der er mange nye forældre (og faktisk også forældre der har haft flere børn) der ikke tør at investere i ordenlige puslepuder. En kvalitets puslepude koster kun omkring 299 kr, og man kan få meget mere ud af en af den slags, da man kan beholde den i flere år og bruge den til flere børn, end man kan hvis at man køber et dårligt produkt.

Continue reading “Puslepuder – find og køb billige puslepuder på tilbud online”