3 råd til at indrette et børneværelse

Hvis du står og skal til at indrette et børneværelse, da du venter en lille ny eller måske fordi at i flytter i noget større, der giver jer plads til at indrette et værelse til af jeres børn, så skal du glæde dig. Det er nemlig hyggeligt arbejde at sætte et børneværelse i stand, og glæden ved at barnet får sit eget værelse, er stor. Der er selvfølgelig stor forskel på hvilken alder barnet værelset skal indrettes til har, så derfor kan nogle af de følgende tips ikke bruges i alle tilfælde. Disse tips er lavet til børn, der ikke længere er spædbørn, men jeg håber at du kan bruge dem eller blive inspireret af dem, på en eller anden måde.

1. Inddrag barnet i indretningen
Det virker måske meget logisk, men der er mange forældre der glemmer det. Men husk at inddrage dit barn i indretningen af værelset – lad barnet være med til at bestemme, hvilke elementer der skal fylde mest i værelset, hvad barnet egentlig har lyst til at der skal være i værelset og selvfølgelig hvilke plakater, billeder, designs der skal være at kigge på. Måske synes dit barn at legetæpper er vildt fede, eller måske vil dit barn gerne leveuden. Inddrag dit barn, og i vil få det bedste børneværelse.

2. Tag barnet med i IKEA
Det er altid en god idé, at tage din barn med en tur i IKEA. Der kan du og barnet sammen finde stor inspiration, som i kan bruge i jeres indretning af værelset. Det er også et billigt sted at handle, så selv hvis barnet bliver forelsket i nogle enkelte genstande, så kan du stadig slippe billigt afsted med at købe det. Der findes et kæmpe udvalg af ting til børneværelser i IKEA, så du kan som regel finde lige det du søger, samt mere til.

3. Der skal være plads til leg
Husk, når du indretter et værelse til dit barn, at barnet skal have plads til leg og til at være social. Det er selvfølgelig utroligt vigtigt, at barnet har et godt sted at sove, kan have sit tøj/bøger/andre ting ordenligt organiseret, osv. Men for at du virkelig kan skabe et ordenligt værelse til dit barn, så kræver det altså, at der bliver skabt plads til at barnet kan lege. Hvis der er lidt plads, så køb et tæppe barnet kan bruge til at lege på. Du kan sagtens kombinere et godt organiseret værelse, med en plads hvor barnet kan lege og være socialt. Handel billigt, så har du mulighed for at prøve forskellige indretningsmetoder af, og finde ud af hvad barnet bliver gladest for.

Held og lykke med indretningen.