Barnevogn – lær mere om barnevogne

Barnevognen er en af de vigtigste investeringer når skal gøre dig som nybagt forælder. Barnevognen bruges flere gange dagligt i 2-3 år. Derfor er det en god ide ikke at spare når det kommer til valg af barnevogn. Når du skal vælge barnevogn er det vigtigt at prøve nogle forskellige, for at finde ud ad hvilken model du synes kører bedst, har nemmest ved at skille ad og samle igen. Udseende og farve på vognen er det mindst vigtige. Det er muligt at finde en okay barnevogn for 2000-3000,- som barnet sikkert vil sove lige så godt og trygt i som en fin kvalitetsvogn til 7000-10000,-, men kvaliteten og holdbarheden er bare ikke lige så god ved de billige, og i og med at der er et meget stort slid på barnevognen, er vores anbefaling at vælge en vogn fra et af de anerkendte mærker, som f.eks. Emmaljunga eller Odder.

Men hvad skal man så kigge efter, når man køber barnevogn?

Jeg mener at det er vigtigt, at du kigger efter, om barnevognen har de ønskede funktioner, som du søger. Der er eksempelvis mange der tager barnet med i barnevogn, når man skal ud og handle, og derfor kan det være smart, hvis der nedenunder barnet’s plads, kan være plads til at man kan have indkøbte vare med. Der findes en del forskellige funktioner, en barnevogn kan beside, så du skal finde ud af hvor meget du kræver, da at de barnevogne der har mange funktioner, ofte er dyre. Nogle gange kan det godt betale sig, blot at vælge en simpel barnevogn, der er billig og som kan det vigtigste – nemlig at være behagelig for dit barn, hvilket de fleste barnevogne er.

Men at købe en barnevogn, er lidt svære end at købe for eksempel legetæpper til dit barn – det er først og fremmest et dyre indkøb, så der skal ligges flere tanker i købet.

Så for at opsumere, så skal du kigge på følgende punkter, når du er på udkig efter en god barnevogn til dit barn, som der samtidig er billig, måske på tilbud.

  • Prisen: Det er vigtigt at du finder en barnevogn, der er til at betale, ud fra dit behov. Det er forskelligt fra forælder til forælder hvor meget man vil investere, så du skal ikke tænke så meget på dyr kontra billig, men rettere på at du kan få god kvalitet i alle pris klasser. Selv en barnevogn til under 2000-3000,- kan være fornuftig, men de der er dyre, er selvfølgelig bedre. Du får hvad du betaler for.
  • Funktionalitet: Kig på, hvad du har brug for at barnevognen skal kunne, når du er på udkig. For hvis du ved, at du skal bruge en, der kan bruges til at transportere vare, så prioriter det højest, og hav det med som en top prioritet. Så bliver du gladere for barnevognen på lang sigt.

Det er de to punkter, som jeg mener, er alt afgørende, for om du foretager et fornuftigt køb. Held og lykke med at finde den rigtige barnevogn!